Tuesday, 6 August 2013

Funky Homo sapiens SYKSY 2013

Moikka!
Ihanaa elokuun alkua, toivottavasti kesä on sujunut erinomaisesti ja rentouttavasti!
Ilmoitusluontoisesti muutama päivämäärä syksylle 2013:- KE 14.8.2013 klo 15- 19:00 juhlitaan AstuButiikkiin- nettiportaalin avajaisia. AstuButiikkiin on uusi suomalaisia käsityö- ja muotoilualan pienyrittäjiä yhteenkokoava sivusto, jossa on tällä hetkellä mukana jo n. 80yrittäjää. Avajaisia vietetään Torikorttelien viime viikolla avatussa, uudistetuissa tiloissa, Made By Helsinki- kollektiivin sisäpihalla, osoitteessa Katariinankatu 4, Helsinki. Tapahtumassa on näytillä, ja myynnissä myös osallistuvien yritysten töitä ja mahdollisuus juhlistaa kotimaisella kuohuvalla, sekä muitakin paikallisesti valmistettuja herkkuja on tarjolla:) 

Funky Homo sapiens ei harmillisesti työkiireiden takia ole mukana juhlistamassa, mutta käykää ihmeessä tutustumassa:). Itse AstuButiikkiin.fi- sivusto aukeaa syyskuun alussa. Tässä linkki portaalin facebook-sivuille, jossa voi seurata sivuston askelia reaaliajassa, sekä osallistua vaikka muutaman viikon välein vaihtuviin tuotearvontoihin.


- SU 25.8.2013 klo 11- 18:00, Funky Homo sapiens @ DesignOnTampereen Designtori- tapahtumassa, joka tällä kertaa järjestetään ulkona, Sorin Aukiolla (Hatanpään Valtatie 5, Tampere). Tila on katettu, joten sadesääkään ei haittaa:) Tapahtumaan on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa! DesignOnTampereen facebook- sivuilla voi seurata Tamperelaisia paikallistapahtumia designin ja -kulttuurin alalta.

- LA 14.9.2013 Funky Homo sapiens näyttäytyy Limbo- Boutiquessa, Annankatu 13, Helsinki. Ihana Limbo on ollut meidän johtava jälleenmyyjämme jo 7-vuotta; Olemme mukana Helsinki Design Weekin alla olevassa tapahtumassa, joka sitoo Punavuoren Design Districtin putiikit yhteen:) Tästä tulee vielä lisäinfoa, mutta alustava idea oli, että asiakkailla olisi mahdollisuus tuoda riipuksia/koruaihioita tai kierrätettäviä esineitä, joita minä sitten muokkailisin sinulle persoonallisiksi ja henkilökohtaisiksi koruiksi:) Tapahtumaan on vapaa pääsy, mutta koska aika on rajallinen ja osallistujien määrä hankala arvioida -kiireisenä päivänä voi olla, että joudumme rajoittamaan tuotteiden valmistuksen irtoriipuksiin (ketjulla) ja roikkukorvakoruihin, mutta minun puolesta voin mielelläni myös ottaa materiaaleja kotiin vietäväksi, jos esimerkiksi oma custom- kaulakoru kiinnostaisi:) Helmittely on harmillisesti sen verran hidasta puuhaa, ja nappikorvakorujenkin pitää asettua 24tuntia, mutta tule ihmeessä mukaan- suunnitellaan ja intoillaan yhdessä:) 


Tämän osalta lisäinfoa voi seurata vaikka meidän, Funky Homo sapiensin facebook- sivuilla. Limbon aukioloajat on lauantaisin auki 11- 16:00.


- Funky Homo sapiens- Boutique POP UPpailee Kulttuurikeskus Korjaamon tiloissa 20.9 - 20.10.2013 (Töölönkatu 51 A), jännittävää!:) Emme harmillisesti saaneet ottaa kaikkia tuotemerkkejä mukaan, joten olemme mukana tyttö- kokoonpanolla:) Mukana siis Funky Homo sapiens, Andy Eats Only Candy, Hanna-Kaisa K, Nouseva Myrsky ja Jenny Lindh! Pop Uppiin on tulossa runsaasti uusia tuoteuutuuksia ja -tuoteryhmiä jokaiselta merkilta. FHS:ltä mainittakoon mm. iso lauma Funky Bambeja, joita listailen nettikauppaan tässä tulevien viikkojen aikana:)

Korjaamon nettisivut (löytyy myös facebookista): http://korjaamo.fi/fi

AVAJAISIA vietetään torstaina 19.9 klo 18-20:00. Avajaisiin on vapaa pääsy, mutta tilat rajoittavat osallistujien määrän, joten ystävällisesti pyydän, jos haluaisit osallistua juhlallisuuksiin kanssamme, ilmoittautuisitko mukaan sähköpostillasi (info(AT)funkyhomosapiens.com) :) Korjaamo hoitaa viralliset kutsut sähköisesti. Minun pitäisi ensi viikolla (15.8) toimittaa avajaisten kutsulista, toivottavasti pääsisit mukaan, ja lämpimästi tervetuloa!:) Kiitos tuhannesti! Aurinkoista elokuuta!
x x x

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...